Ons verhaal

Een warme geschiedenis

“In de bakkerij geboren en blijven botsen”, zo vatten zaakvoerders Vicky en Valerie Gijselinck het samen. Ze speelden op de winkelvloer en op hun achttiende stroopten ze de mouwen op om mee te helpen in de bakkerij. 7 jaar geleden namen ze officieel het roer over. Ze zetten de bakkerstraditie van ondertussen ruim 70 jaar verder met oog voor de trends van vandaag.

Alles voor de klant

De klantgerichte ingesteldheid en het grote doorzettingsvermogen van hun ouders en grootouders, het tomeloze enthousiasme van zichzelf. Geen enkele vraag is te veel voor Vicky en Valerie. Dag na dag zetten ze alles op alles voor hun klanten. Dat doen ze in een hecht team. Zo heeft bakker Luc sinds 1979 nog geen dag gemist. De banketbakker tovert nu al 7 jaar de lekkerste versnaperingen tevoorschijn.

Volgens de traditie

Brood bakken, taarten maken, versnaperingen en maaltijden bereiden. Alles gebeurt met respect voor de traditie en volgens authentieke recepten, zoals ze opgeschreven werden bij de opening van de bakkerij in 1947. Seizoensgebonden en natuurlijke producten stelen de show in diverse bereidingen.

Vernieuwend

Gijselinck combineert respect voor het verleden met een moderne zaak die meegaat met zijn tijd. In 2021 voerden de zussen de vijfde vernieuwing aan de bakkerij door. De tearoom is verdwenen, takeaway kreeg een prominente plaats. De winkel groeide uit tot een all-in-one foodshop, waar je exclusieve delicatessen en zelfs een eigen champagne vindt. Kom je binnenkort langs om het assortiment te ontdekken?