Winkel

All-in-one foodshop

Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes vind je allemaal in de all-in-one foodshop van Gijselinck. We bieden een ruim assortiment aan lokale specialiteiten en buitenlandse delicatessen. Snuister ook even tussen onze dranken om telkens weer iets bijzonders te ontdekken. Ook voor geschenkjes vind je bij ons zeker je gading.

Neuhaus

In 1912 zag de Belgische praline zoals we die vandaag kennen het levenslicht: chocolade die smelt op je tong, afgewerkt met vullingen die je smaakpapillen prikkelen. Als uitvinder van de Belgische praline wil Neuhaus tot op vandaag leiderschap tonen in de chocolademarkt, door voortdurend innovatie te stimuleren en nieuwe, opwindende producten te creëren op basis van natuurlijke ingrediënten.
Sinds de jaren 80 is Gijselinck al trouwe verdeler van de exquisiete pralinen van Neuhaus. Een favoriete lekkernij voor chocoladeliefhebbers van over heel de wereld. Kom het ontdekken in de winkel.
.

Terug naar ons assortiment

Bestellen of een andere vraag?

We staan voor je klaar. Bestellingen kan je doorgeven in de winkel of via de telefoon. We beantwoorden met veel plezier al je vragen.

055 31 21 36   Stuur ons een mail

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief